مشاوره حقوقی رایگان - حریم همسایه

با سلام.
در حال ساخت ويلا در يك روستا هستم. امكان عقب نشيني ٢ متر جهت نصب پنجره به علت عرض كم زمين ندارم. لكن بين زمين من و منزل مسكوني بعدي پياده رو شخصي متعلق به ثالث وجود دارد كه عرض اين پياده رو حدودا يك و نيم متر مي باشد. با توجه به اين كه از ساختمان بنده تا حريم همسايه با در نظر گرفتن پياده رو متعلق به ثالث، بيش از دو متر فاصله است، آيا او مي تواند اعتراض كند؟
آیا صاحب همان پياده رو مي تواند به علت نصب پنجره مشرف به پياده رو خود ( نه منزل مسكوني) اعتراض نمايد؟
با در نظر گرفتن اين موضوع كه با توجه به عرض كم پياده رو امكان احداث منزل مسكوني وجود ندارد و در قانون باز كردن پنجره مشرف به حياط يا منزل همسايه مجاز نمي باشد.