مشاوره حقوقی رایگان - ساخت ملک در روستا

سلام، خسته نباشید. پدر من در یک روستا یک اتاق داشته است و بعد از مدتی کوچ کرده به شهر آمده است. الان بعد از 40 سال قصد برگشت دارد. خانه خراب شده است اما کسانی هستند که شهادت بدهند خانه داشته است. برای خانه ساختن باید چه کار هایی انجام بدهد؟

پاسخ ها :

مهدی پیراسته

مهدی پیراسته:

اگر پدرتان سند عادی یا رسمی برای خانه داشته باشد که مشکلی نیست .
به تملک دولت هم در نیامده که در آنصورت درازایش ازدولت مبلغی یا زمینی دریافت میکرد
اما اگر توسط شخص دیگری تصرف شده است میتوان دعوی خلع ید حقوقی ودر صورت مقاومت متصرف ، دعوای تصرف عدوانی بر علیه او طرح کرد . عوامل اثبات
1. اقرار مدعی علیه
2.سند
3. شهادت
4. علم قاضی از طریق تقاضای ارسال کارشناس دادگستری
قابل اثبات است

موفق باشین