مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت

20میلیون سفته بابت خرید کیف ضمانت دادم 5میلیون کیف خریدم نتونستم پرداخت کنم سفته ها را انتقال داده به شخصی ازم شکایت شده سفته سفید امضا دادم چطوری باید به دادگاه ثابت کنم که 5میلیون بدهکارم

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

با سلام با داشتن دو شاهد ويا رسيد و فاكتور و يا سند و قرارداد ميتوانيد ثابت نماييد

یک وکیل

با سلام با توجه به اینکه سفته در اختیار شخص ثالث است و وصف تجریدی اسناد تجاری مانع از استماع دفاعیات شما خواهد شد و باید دادخواست جلب ثالث علیه شخصی که سفته ها را به وی داده اید تقدیم کنید که نسبت به مبلغ مازاد بر بدهی شما در قبال شما محکوم شود.

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز مینمایم