مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر و تادیه وام

با سلام و احترام.
بنده سال 90 سند ملک مسکونی خود را به عنوان ضامن در رهن بانک گذاشته ام ولی وام گیرنده وام را پرداخت نکرد. سر رسید وام سال 94 بود و بنده ناچار به فروش ملک شدم و وام را تسویه نمودم. سال 96 اقدام قضایی نمودم و دادخواست داده ام. رای دادگاه با محاسبه تاخیر و تادیه صادر شده است ولی وکیل بنده اصرار دارد تاخیر و تادیه از تاریخ تنظیم دادخواست محاسبه میشود.
آیا هیچ بند یا تبصره ای وجود ندارد که دو سال قبل از تنظیم دادخواست را پوشش دهد؟

پاسخ ها :

خسارت تاخیر تادیه وام محاسبه خسارت تاخیر تادیه عدم پرداخت وام توسط وام گیرنده پرداخت وام توسط ضامن وام