مشاوره حقوقی رایگان - سود و خسارت تاخير بانكي

سلام
يك شركت توليدي به يكي از بانكهاي دولتي بدهي معوق بانكي داشته است
در اين راستا يكي از اموال ضامن توقيف و در مسير اجراي ثبت به مزايده گذاشته شد
و در روز مزايده سود و خسارت تاخير تاديه به وام مذكور متوقف گرديد
پس از يكسال از تاريخ مزايده بانك موصوف نسبت به مزايده انجام شده اعتراض زد و درخواست مزايده مجدد گرديد
اعتراض بانك موجه شمرده شد و مجدداً ملك مزبور در مسير مزايده مجدد قرار گرفت
١-آيا خسارت تاخير تاديه و سود بانكي مجدداً تا روز مزايده دوم حساب ميشود يا اينكه اين سود و خسارت تاخير تاديه در مزايده اول متوقف شده است
٢- آيا راهي وجود دارد تا سود و خسارت تاخير تاديه متوقف شود

پاسخ ها :

یک وکیل

سود تا زمان مزایده دوم محاسبه خواهد شد.

زهره رستگار

زهره رستگار:

با سلام خسارت تاخير تاديه تا مزايده دوم حساب ميشه با توجه به قراردادهايي كه در بانك امضا كردين راهي براي عدم پرداخت خسارت نيست مگر بر أساس بخشودگي جرايم بانك از شما خسارت أخذ نكنه