مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

اگر فردی که به او ملکی صلح عمری شده زودتر از صاحب ملک بمیرد آیا اون صلح باطل است یا ورثه میت وارث اون صلح هستند ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام حق عمري عبارت است از انتفاع از مالي كه توسط مالك به اندازه عمر خود و يا عمر شخص منتفع و يا عمر شخص ثالث ميباشد پس بايد قرارداد را ديد اگر منظور از عمري عمر منتفع باشد با فوت او اين حق ازبين ميرود ولي اگر عمر مالك يا شخص ثالث باشد تا پايان عمر هر يك از ايشان معتبر ميباشد

یک وکیل

صلح باطل می شود