مشاوره حقوقی رایگان - متن قانونی

سلام میخواستم معنی این جمله چی میشه ( دستور قضایی مبنی بر پرونده كسر از آمار شود و ابطال وقت نظارت و اعاده پرونده به دليل كان لم يكن تلقی شدن مفاد نيابت و اعلام وضعيت به مرجع ذيربط صادر گردید )

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
به نظر میرسد که نیابتی از یک حوزه قضایی به حوزه قضایی دیگر ارسال شده است و مرجع مجری نیابت بنا به دلایلی موفق به انجام نیابت و اقداماتی که دادگاه معطی نیابت به وی داده است نشده و بدین علت پرونده را از آمار پرونده های جاری کسر و به دادگاه مبدأ اعاده کرده است ، به هرحال باید پس از بازگشت پرونده از مرجع مجری نیابت ، برای پیگیری دلیل عدم اجرای نیابت قضایی به دادسرای معطی نیابت مراجعه کنید
موفق باشید