مشاوره حقوقی رایگان - استرداد فرزند

همسر بنده حدود یکماه پیش منزل را با 2فرزند دخترم به سن 7ساله و 12ساله ترک نموده و فرزندانم را از بنده مخفی نگه داشته است و اجازه به دیدار و یا صحبت با آنها را نمیدهد‌‌ که اخیرا نیز متوجه شده ام قصد دارد منزل پدری خودرا بهمراه فرزندانم ترک نماید حال بیم از متواری شدن و مجهول مکان شدنش را از بابت اختفای فرزندانم را دارم. لطفا بفرمایید چگونه میتوانم فرزندانم را از ایشان پس بگیرم؟؟؟

پاسخ ها :

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

باسلام.دادخواست استرداد و ملاقات طفل تقدیم گردد با مدارک سجلی ضمائم

یک وکیل

با سلام دادخواست استرداد فرزند کوچک و ملاقات فرزند بزرگ به همراه دستور موقت به دادگاه خانواده تقدیم کنید.