مشاوره حقوقی رایگان - جریمه نقدی بدل از حبس

سلام، وقت بخیر.
سال گذشته در تصادف خودرو سواری ام با موتور سیکلت که نوجوان بدون گواهینامه هم بود، با کروکی پلیس مقصر شناخته شدم.
گرچه ابتدا مصدومیتی نبود اما با کمی ظاهر سازی، اورژانس آمد و تصادف غیر عمد جرحی ثبت شد.
-جریمه نقدی بدل از حبس در سال جدید 1400چقدر است؟

-در زمان حادثه تهدید به مقصر بودن توسط پدر ایشان قابل اقدام هست؟

با تشکر.

پاسخ ها :

محمدحسن ملک زاده

محمدحسن ملک زاده :

استان :

سلام بستگی به میزان حبس داره و حد اقل با حد اکثر که قاضی تعیین می کنه ولی زیاد نیست نگران نباش