مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام
آیا اگر محکوم علیه بخاطراینکه تقاضای اعسارش پذیرفته شود سند خانه اش بنام خانمش انتقال بدهدقبل ازاینکه حکم محکومیتش برسد ،ایا دادگاه اغسارش میذیرذ؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

به اظهارات شهود شما، استعلامات دادگاه (که ممکن است زمان انتقال سند را طبق استعلامات نشان دهنده فرار از دین بداند) و در نهایت با توجه به شواهد و مدارک به نظر قاضی رسیدگی کننده بستگی دارد که دادخواست اعسار شما را بپذیرد یا رد کند. همچنین طرف مقابل شما در صورت اطلاع می تواند شکایت معامله به قصد فرار از دین علیه شما مطرح کند و ممکن است معامله به قصد فرار از دین و صوریِ شما اثبات شود.