مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام.
پدرم 6 سالم که بود من و مادرمو رها کرد، مادرم طلاق غیابی گرفت و منو به جای مهریش برداشت.
الان می خوام ازدواج کنم ولی اذن پدر لازمه. چکار باید بکنم؟
دادگاه هم رفتم فرم پر کردم گفتن باید بری توی نوبت و هیج خبری تا حالا نشده.
به جز راه حل دادگاه ایا چیز دیگری هم هست که بتوانم بدون اذن پدر ازدواج کنم.
پدرم مجهول المکان است و پدربزرگم هم فوت شده

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
جهت اذن ازدواج دختر اجازه پدر یا جد پدری ضروری است و در غیر این صورت جهت تحصیل اذن باید به دادگاه مراجعه نمود و غیر این راه قانونی وجود ندارد‌.

رضا اسلامی

جناب آقای رضا اسلامی:

با سلام
به استناد ماده 1041 قانون مدنی در این شرایط کسب اجازه دادگاه الزامی می باشد.