مشاوره حقوقی رایگان - میزان دیم

سلام میخواستم ببینم میزا دیای که برام برین چقدره به ریال
یک درصد دیه کامله بابت ساییدگی (حارصه) در حال التیام بازوی
راست، آرنج چپ 2 -یک درصد دیه کامله بابت دو ناحیه ساییدگی (حارصه) خلف تنه 3 -یک درصد دیه کامله بابت ساییدگی (حارصه)
در حال التیام روی پای راست و چپ 4-چهار پنجم از یک پنجم از یک سی ام دیه کامله بابت شکستگی بند ابتدایی انگشت چهارم پای
راست که مطلوب التیام یافته است 5 -نیم درصد دیه کامله بابت ارش آسیب نسوج نرم متعاقب عمل جراحی در محل شکستگی بند ابتدایی
انگشت چهارم پای راست 6 -دو درصد دیه کامله بابت ارش شکستگی قاعده پنجمین استخوان کف پایی پای راست که تحت درمان طبی
قرار گرفته است 7 -دو درصد دیه کامله بابت ارش شکستگی استخوان میخی داخلی مچ پای چپ 8 -شش درصد دیه کامله بابت ارش
شکستگی قاعده استخوانهای اول، دوم و سوم کف پایی پای چپ که تحت درمان طبی قرار گرفته است در حق آقای ع.خ
ظرف مهلت دو سال قمری از تاریخ وقوع بزه صادر و اعلام می نماید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

دیه شما حدود 67/300/000 تومان که باید در ظرف دو سال پرداخت بشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد