مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلفنی

از شماره رایتل با من تماس گرفتن و خودشو مجری رادیو معرفی کرد و گفتن به خاطر خوش حسابی از اپراتور همراه اول شماره شما به عنوان نفر 5برنده شده و به نیت 14معصوم شما برنده 5 ما هستین ، بعدش گفتن آماده مصاحبه زنده با آقای آذری جهرمی همین الان تو برنامه زنده رادیو باشین، بعد از مصاحبه گفتن که شما برنده 5میلیون عتبات شدین و برای گرفتن جایزه 10دقیقه فرصت داری به نزدیکترین دستگاه خودپرداز بری بدون اینکه مکالمه را قطع کنی، و با گفتن چندتا رمز متقلبانه متوجه شدم که خودم طی دومرحله کارت به کارت مبلغ 18ملیون به حساب فردی دیگه واریز کردم بعد از اتفاق دیگه جوابگوی بنده نبودن، لطف کنید راهنمایی کنید چجوری شکایت کنم و آیا آخرش به پولم میرسم یا نه؟ ممنون ازراهنماییتون

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام
شما باید با اخذ پرینت از حساب خود ،در دادسرای عمومی محل سکونتتان با عنوان اتهامی کلاهبرداری تلفنی شکایت کنید و دادسرا دستورات لازم جهت شناسایی عامل کلاهبرداری را به پلیس فتا صادر خواهد کرد.
موفق باشید