مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول زور

از يك مغازه اي دزدي شده و يك شخصي در مغازه خبر داشته ولي دخالتي در اين موضوع نداره و صاحب مغازه ميگه چون اون شخص ميدونه بايد كل پول هاي خسارت رو بده چيكار بايد كرد

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

ترک فعل در اینجا نمیتونه جرم باشه و صاحب مغازه صرفا به این دلیل نمی تونه به اون شخص مراجعه کنه

یک وکیل

با سلام اگر شخصی که داخل مغازه بوده و اطلاع داشته که دزدی انجام میشود و به نحوی با دزد همکاری داشته ولو در حد دادن اطلاعات مغازه به عنوان معاونت در سرقت تحت تعقیب قرار میگیرد و محکوم میشود.