مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو به خودرو

با سلام
بنده در حال رانندگي در لاين وسط و در بين خطوط بودم خودرويي با صورت بسيار بالا به بنده زد و باعث واژگون شدن خودروي من شد پليس پس از تهيه كروكي و اعلام مقصر بودن ١٠٠ درصد طرف مقابل مدارك خوروها رو بهمون برگردوند و اعلام كرد جفت خودروها به پاركينگ منتقل شوند من هم در شوراي حل اختلاف طرح شكايت كردم و قرار شد خودروها تا زمان دادگاه در پاركينگ باشند اما بعد از يك هفته خودروي نفر مقصر را توي خيابون سالم ديدم.حالا من هيچگونه بيمه و يا مدركي ازطرف ندارم و فقط منتظر راي دادگاه هستم سوال بنده اين هست:
١- نفر مقصر چطور توانسته است ماشينشو از پاركينگ خارج كنه؟
٣-تا زمان برگزاري دادگاه امكان فروش ماشين براي نفر مقابل هست يا نه؟
٤-با توجه به مقصر بودن نفر مقابل ضمانت پرداخت خسارت من چي هست؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. خودرو هیچ گاه تا زمان دادگاه در پارکینگ نمی ماند شما می بایستی اول کار تامین دلیل می کردید تا میزان خسارت مشخص شود در هر صورت راننده محکوم به خسارت میشود و می توان وی را بازداشت کرد و ممکن است بیمه خود را ضمیمه پرونده کرده باشد تا بعدا از بیمه اش استفاده کنی .
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com