مشاوره حقوقی رایگان - میخواستم بدونم ایا این موارد جرم هستند یا نه و کمترین حکم که میشه صادر کرد؟

درسال97 عروس همسایه مان با ماشین شخصی اش با من که عابر پیاده بودم تصادف کرد و از صحنه تصادف فرار کرد و بعد چند دقیقه خودش تماس گرفت و اعتراف کرد و برگه ای نوشتیم و امضا کردیم که من شکایت نکنم و ایشان هم خسارتی که به توافق رسیده بودیم بپردازد مدتی بعدکه خسارتی بهم نداده بود برادر خودش را به درب خانه ما فرستاد و ایشان هم خودش را مامور اطلاعات معرفی کرد و با استفاده از اسپری فلفل که داشت به صورت من پاشید و به زور من راسوار ماشینش کرد (که شاهد هم دارم و شهادت داده) بعد سوار کردن من به محلی در خارج از شهر برد که خواهرش هم اونجا بود و مورد ضرب و شتم قرار دادن و تهدید کردن که اگه شکایت کنم بدتر از این سرم میاد و کیف پولی من که شامل چندتیکه وسیله با ارزش و مقداری پول نقد بود برداشتند و من را نزدیک منزل پیاده کردن و من همان موقع به کلانتری مربوط رفتم و شکایت کردم و با انکه تمام حرفهایم با مدرک معتبر ارائه دادم و در پرونده موجود است به هزار بدبختی فقط قاضی محترم 20 ضربه شلاق حکم براش صادر کرد خداوکیلی رای صادره درست است از بابت این حرفهایی که زدم شاهد دارم پیامکهایی که توهین تهدید کردن و حتی اعتراف کردن که منو بردن زدن دارم عکس از چهره برادرش و کیف پولیم که قبل از درگیری گوشیم روی حالت عکس برداری گذاشتم دارم و برگه ای که خواهرش بابت خسارت تصادف امضا کرده و پیامکهایی در این مورد بهم داده همه شون موجود در پرونده هستن تو رو جان هر کی که دوستش دارین کمکم کنید اخه تمام زندگیم توی کیفم بود

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
راي صادره رابراي من ارسال فرماييد

رقيه  مقدم زابادي

رقيه مقدم زابادي :

سرقت وآدم ربایی سکایت کنیو