مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم هزینه تعمیرات مشاعات در آپارتمان

سلام. از 8 واحد ساختمان ما 6 واحد پارکینگ دارند. میخواهیم کف، دیوار و سقف کل پارکینگ را که ورودی به حیاط و موتورخانه دارد تعمیر اساسی کنیم.
نسبت و نحوه پرداخت هزینه واحدهای پارکینگ دار و غیر ‌پارکینگ دار چگونه است؟

یکی از واحدهایی که پارکینگ ندارد می گوید: چون در گذشته به فرزند من اجازه استفاده از پارکینگ برای موتور او داده نشده است، من هزینه ای پرداخت نمیکنم.
آیا فرمایش او قابل قبول است؟

پاسخ ها :

تقسیم هزینه تعمیرات مشاعات در ساختمان هزینه تعمیر مشاعات برای واحد بدون پارکینگ قوانین تعمیرات مشاعات ساختمان مشاعات ساختمان