مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات مشاعات در ساختمان

با سلام.
من مالک یک آپارتمان در یک مجموعه 16 واحدی هستم. در این مجموعه متراژ واحد ها از حدود 65 متر (طبقات همکف و اول) و حدود 160 متر (طبقات دوم تا پنجم) می باشد.
1- برای هزینه تعمیرات آسانسور واحد های طبقه همکف که پارکینگ و انباری ندارند و کولر و تاسیساتی هم در پشت بام ندارند و به طور کلی هیچ گونه استفاده ای از آسانسور ندارند آیا باید در هزینه تعمیرات اساسی آسانسور مشارکت داشته باشند؟ ( البته در شارژ ساختمان هزینه برق آسانسور و سرویس ماهیانه حساب شده و پرداخت میشود).
2- در مورد تعمیر اساسی پارگینک،آیا واحدهای همکف که پارکینگ و انباری ندارند ملزم به پرداخت هزینه هستند؟ ( پارکینگ طبقه منهای یک است و ساکنین طبقه همکف از پارکینگ هیچ وقت عبور هم نمی کنند)
3- در هر دو مورد بالا اگر ملزم به پرداخت میباشند به صورت مساوی است یا به نسبت مساحت اختصاصی ساختمان که مالک است؟

پاسخ ها :

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

سلام براي هزينه هاي مكانهاي مشاع ساختمان همه ساكنين به نسبت متراژ ساختمان خودش نسؤول پرداخت هستند