مشاوره حقوقی رایگان - دیون متوفی

با سلام. من به مدت ده ماه از پدر سرطانی خودم مراقبت کردم و میخواهم بدانم میتوانم بابت این کار که برای من هزینه زیادی داشته است از محل دیون متوفی پولی دریافت کنم؟ تنها مدرک من شهادت وارثین هست. آیا برای گرفتن هزینه کفن و دفن هم باید مدرکی داشته باشم یا شهادت وارثین کافی است؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فقط با توافق سایر وراث امکان دارد ولی اگر مخارجی از پول خود کرده باشید و ادله هم داشته باشید می توانید با وجود شرایطی خاص ، بابت مخارج ، دادخواست مطالبه وجه به طرفیت سایر ورثه اقامه نمایید البته با شرایطی خاص و ..
و بابت هزینه کفن و دفن هم می توانید ، مطالبه نمایید