مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از کارت بانکی از طریق دستگاه پوز

سلام. من کارت کسی را گرفتم و رفتم خرید کردم. وقتی برگشتم کارت نبود مغازه که خرید کردم میگوید در کیف گذاشتی ولی هر چی گشتم پیدا نشد و فردا صبح که روز جمعه بود 6 و نیم صبح پیام اومد که رمز کارت اشتباه وارد شده است و 8 صبح پیام اومد که موجودی گرفته شده و مبلغ 300 هزار تومن با دستگاه پوز از کارت کشیده شد.حالا باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

نهایتا میتوانید با شهادت شهود شکایت کنید