مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حضانت

سلام و عرض خسته نباشید
دخترم نه ساله است و زمانی که دو ساله بود از پدرش جدا شدم و بدلایلی حضانت دخترم با پدرش بود و دو یا سه روز در هفته را با من میگذراند حالا دخترم به منزل من امده و به هیچ وجه حاضر به بازگشت پیش پدرش نیست آیا خودش میتواند چون بالغ شده انتخاب نماید یا خیر و یا من میتوانم در خواست حضانت بدهم ?پیشاپیش از مساعدتتان ممنونم

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

باسلام خدمت شما
درصورتی که سن دختر خانم شما نه سال تمام قمری باشد اختیار با خودش میباشد هرکجا خودش انتخاب کند میتواند زندگی کند
سپاس

یک وکیل

سلام سن رشد دختر 9 سال تمام قمری می باشد. چنانچه دختر شما به سن رشد رسیده باشد پدر به هیج وجه امکان اجبار ایشان را نداشته و حتی اگر دادخواست نیز بدهند پذیرفته نخواهد شد.

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
دختر پس از نه سالگی با اختیار خودش تصمیم میگیرد که کجا زندگی کند
و قبل از آن دادگاه مصلحت طفل رو درنظر میگیره