مشاوره حقوقی رایگان - اجبار به اضافه کار

با سلام .آیا انجام اضافی کاری در ساعات غیر اداری برای کارمند رسمی دولت در صورت نیاز و درخواست اداره از ایشان مبنی بر انجام ان، اجباری است یا بایست با موافقت قبلی کارمند باشد و اینکه در صورت درخواست اداره متبوع، کارمند میتواند از انجام اضافه کاری خودداری کند ؟

پاسخ ها :

سپهدار غلامزاده علم

جناب آقای سپهدار غلامزاده علم :

سلام معمولا اضافه کاری با توجه به نیاز سازمانی و شرایط انجام می شود و اجباری در کار نباید باشید.هرچند با توضیح شرایط خود می توانید با اداره به توافق برسید