مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو در صورت عدم پرداخت ثمن معامله

سلام. من یک ماه پیش برای یک دستگاه خودرو سمند به دوستم وکالت فروش دادم که پول آن رو چند روزه بدهد ولی از بعد از محضر ایشون کلا جواب نمیدهند و خبری از ایشون نیست. البته خودم هم تعویض پلاک نکرده بودم و مهلت آن گذشته بود. میتونم شکایت کنم و ماشین رو پس بگیرم،؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اگر در مبایعه نامه خیار فسخ دارید بلی. در غیر این صورت باید قیمت را مطالبه نمایید.