مشاوره حقوقی رایگان - دیه از صندوق تامین خسارات بدنی

با سلام و عرض ادب.
بنده برج 4 سال 99 با یک فردی تصادف کردم و ایشان متواری شدند.
گذشت و حکم دادگاه صادر شد و صندوق محکوم شد.
یک نامه از صندوق برای من اومد که بیا و دیه رو بگیر و در صورت عدم مراجعه اون مبلغ نزد صندوق امانت میماند.
خلاصه من رفتم دنبال کارها و گفتند حواله درب منزل می آید. حواله اومد نصف مبلغ اومده بود و اون هم 4 روز قبل از تعطیلی های عید بردم بانک و شماره حساب دادم
به صندوق مراجعه کردم که چرا نصف دیگر رو حواله نکردید گفتند مدارک پزشکی قانونی شما ناقص هست و ما پرونده شما رو مختومه کردیم. در صورتی که 15 الی 16 روز پیش مدارک رو از اجرای احکام برای صندوق برده بودم. فهمیدند که اشکال از خودشون بوده است و گفتند برید ما حواله این هم میزنیم و قبل از عید میاد به حساب شما می آید. در صورتی که 4 روز کاری به عید مانده بود
با توجه به این که نصف اول رو حواله اش روی صندوق صادر کرده ولی به حساب من یک ریال هم واریز نشده بود و با نرخ دیه سال 1400 محاسبه میشود یا سال 99؟
اون نصفه دیگر که اصلا حواله اش رو هم صادر نکرده بودند چی؟ اون هم با 99 پرداخت میشود یا سال 1400؟ اگر با نرخ سال 99 دادن میتونم شکایت کنم و کجا باید شکایت کنم؟
من مطالعه کردم که دیه یوم الادا می باشد.
مرسی از راهنماییتون.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
بله دیه به نرخ یوم الادا محاسبه میشود ، البته چون نیمی از آنرا قبل از سال جدید پرداخته اند ،آن مبلغ به نرخ سال قبل پرداخته اند و نیم دیگر به نرخ سال جدید محاسبه میشود .
موفق باشید