مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

با سلام. بنده حدود 14 سال پیش با خانم بیوه ای ازدواج موقت کردم که البته صیغه نامه دستی بین خودمان نوشته شده بود و با رعایت کلیه شرایط ازدواج موقت. بعد از پایان مدت ازدواج که شش ماه بود و بعد از چندین ماه ایشان به من اطلاع دادند که بچه دار شده اند و این که در ماه هفتم که باردار بوده اند به اظهار خودشان به خاطر حفظ آبروی من به شوهر قبلی که اعتیاد هم داشت رجوع کرده است و به نام وی هم شناسنامه گرفته اند و از من تقاضای کمک مالی داشتند. من که احتمال دادم قصد اخاذی دارند رد کردم و خلاصه پای این مسئله به خانواده اصلی من کشانده شد و زنگ زدند به خانواده‌ ام و پس مدتی درگیری و رفتاری که برای من و همسرم درست کردند و همسرم خواست ثابت کنند و بچه را تحویل ما دهند. آن موقع گفتند الکی بوده و بچه ارتباطی با بنده ندارد و بر همین اساس نامه ای مکتوب که این بچه به بنده هیچ ارتباطی ندارد به ما دادند و تمام اهل خانه امضا کرده و انگشت زدند. پس از مدتی شوهر ایشان فوت کردند و ایشان از من طلب کمک کردند و دوباره اظهار کردند که آن نامه را به خاطر این زندگی من از هم نپاشد به من داده اند. با این حال من با توجه به آشنایانی که داشتم ایشان را تحت پوشش کمیته قرار دادم و تاکنون ماهیانه مبالغی بین دویست تا پانصد تومان به ایشان کمک کرده ام. هر سال خرید البسه های عید و عیدی را هم از آن ها دریغ نکرده ام و چندین وام از 500 تومن تا هشت میلیونی برای ایشان گرفته ام و خودم اقساطش رو داده ام ولی حالا که پسر های همسر اول او بزرگ شدند و ازدواج کردند مدتی هست که بنده رو تهدید میکنند و قصد اخاذی از من رو دارند و من با توجه به این که خانومم از کمک‌ های که این همه سال به آن ها کرده ام اطلاعی ندارند، نمی‌دانم که چی کار باید بکنم؟لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
تهدید مطابق با ماده 669 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات) جرم است و میتوانید در دادسرای عمومی از ایشان شکایت کنید .
موفق باشید