مشاوره حقوقی رایگان - امضا گرفتن

با سلام حدودا دوسال پیش پدرم برگه هایی می آورد و میداد من داخل خانه امضا کنم و چون که برگه ها رو به هممون میداد من شک نکردم برگه های چاپی مهر و امضا شده و میگفت حق خواندن ندارید هیچکدومتون و من هم چون به پدرم اطمینان داشتم نمیخوندم نگو که اونا خونده بودن ولی من نمیخوندم بعدا گفتم اینها چیه هی میاری و میبری من دیگه امضا نمیکنم به من گفت مال ملک هست من دارم میزنم به نام شماها میخوای امضا کن میخوای نکن من رفتم یه روز دفتر اسناد رسمی و گفت هیچ ملکی حتی 1 دانگ به نام شما نیست بعدا چند وقت پیش حدود 2 هفته پیش به من میگه من از ارث محرومت کردم نکرده باشم هم میکنم من شصتم خبر اومد که اون برگه ها انگار یه چيزی بوده هرچی بهش گفتم بارشون میگه نمیارم
من یه خواهر دارم که حدود 1 ساله ازدواج کرده برادر هم ندارم من و خواهرم
مادرم و پدرم جفتشون در حیات هستن
من چند تا سوال داشتم
یک اینکه آیا میشه من رو از ارث محروم کرده باشن من مجرد هستم
و اینکه آیا از این ارث شوهر خواهر من هم میبره چیزی ؟
و اینکه خواهرم چقدر میبره؟
مادرم چقدر میبره؟
فرقی بین من و خواهرم هست که اون ازدواج کرده و من مجردم ؟
آیا میتونم برم و امضا هایی که کردم رو ابطال کنم؟
و اینکه اگر پدرم وصیتی کرده باشه از کجا میتونم پیگیری کنم ببینم چیه ؟
و یه سوال مهم اینکه آیا میشه پدرم ارثیه من رو به خواهر و یا مادرم انتقال بده اونها به من خرد خرد مثل پول تو جیبی بدن ؟
من دیپلم دارم و خیلی آدم بی غل و غش و ساده ای هستم سرم کلاه گذاشتن خواهشا کمکم کنید

پاسخ ها :

عباس  اكبري

عباس اكبري :

استان :

باسلام
پدر در زمان حیات حق داره تمام دارایی اش را بنام یکی از فرزندانش انتقال دهد،سهم پسر 2برابر خواهر هست،داماد ارثی نمیبرد