مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد و تمکن مالی

بنده از همسرم حکم عدم تمکین گرفتم و بعد از آن علیه ایشان بابت ازدواج مجدد طرح دعوی نمودم. دادگاه بدوی پذیرفت. اما تجدیدنظر رد نمود و دلیل آنرا عدم اثبات تمکن مالی عنوان نمود با آنکه متن قانون فقط در مورد بند یک ماده 16 اصرار به اثبات تمکن مالی زوج دارد ونه در زمان عدم تمکین. سوال اینکه آیا نسبت به این رای میتوان اعتراض نمود؟ مثلا در دیوان؟ و اینکه میتوان مجددا دادخواست ازدواج مجدد داد و اینبار بابت تمکن مالی توضیحاتی ارائه داد

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
احراز تمکن مالی اختصاص به بند ماده 16ندارد ودرسایر بندهای ماده باید احراز واثبات شود