مشاوره حقوقی رایگان - اثبات جرم جعل فاکتور به عهده ی کدام مرجع قانونی است ؟

چندی پیش خانومی از فروشگاه بنده اجناسی را خرید کردند و وجه آن توسط همسر و خواهرشان پرداخت شد اجناس را تحویل دادم اما بعد از 3 ماه واریز کنندگان در تعزیرات ادعا کردند پولی پرداخت کردند اما جنسی تحویل نگرفته اند .
تعزیرات رای به نفع نامبردگان صادر کرد و موفق شدند هزینه را هم از بنده عودت بگیرند که این رای در دیوان عدالت اداری نقض شد و مجدد در تعزیرات جلسه تشکیل شد و رای به نفع بنده صادر شد و بنا شد هزینه ای که از من پس گرفته بودند را عودت دهند . حال که به عودت دادن است خانم خریدار اردعا کرده اجناس را گران خریده و فاکتورهای من جعلی بوده و تعزیرات قیمت هایی بسیار کمتر از ارزش کالا را ملاک قرار داده
چگونه میتوانم اثبات کنم فاکتور من واقعی است
لازم به توضیح است طی تماس با فروشنده ای که جنس را به من فروخته این ادعا را ساخته اند این در حالی است که بنده فیش های واریزی خود برای فروشگاهی که این وسایل را از آنجا تهیه کرده ام را دارم و فاکتور جعلی نیست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
انچه ملاک اعتبار است رسیدگی و حکم صادره تعزیرات است که بنفع شما صادر شده وادعای شخص مذکور محل اعتبار نبوده وشما میتوانید بر اساس حکم صادره از تعزیرات نسبت به استرداد وجه خود اقدام نمایید