مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری فاکتور

سلام عرض ادب
من حدود صد میلیون رادیاتور از یه فروشنده بصورت چکی خریدم و چک بدون تاریخ بابت تضمین بدهی بهش دادم .
جنسها رو به اندازه صد میلیون برام ارسال کرد و منم تا قبل از وعده، هشتاد میلیون از بدهی صد میلیونی رو بهش دادم و حدود بیست تومنش موند که نتونستم سر موقع پرداخت کنم.
پرینت اون هشتاد میلیون رو دارم که براش تو چند مرحله در مغازش کارت کشیدم .
حالا طرف اومده فاکتور به اندازه دویست میلیون برای خودش صادر کرده و چک دویست میلیونی منو تاریخ زده و اجرا گذاشته و اجراییه توقیف اموال گرفته که من اموالی نداشتم و فقط جلوی حسابهامو بسته که خالی هم هستن .
حالا من هیچکدوم از فاکتورهاشو امضا یا انگشت نزدم که جنس تحویل گرفتم و فقط خودش یکطرفه امضا زده و شاگرد مغازشو هم نوشته شاهد که من اندازه دویست میلیون جنس بهش دادم !!
آیا با توجه به اینکه من هیچ فاکتوری امضا نکردم و چک رو بدون تاریخ و بابت تضمین بدهی نوشتم، چجور میتونم ثابت کنم که ایشون فقط صد میلیون برا من جنس فرستاده . البته من دو شاهد هم دارم که حاضر به شهادت هستند که من صد میلیون جنس خریدم و چک تضمینی و بدون تاریخ بوده، دقیق تو قسمت در وجه نوشتم : بابت تضمین بدهی!
ممنونم اگه کسی راهنماییم کنه خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیاز به برسی دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد