مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تقسیط دیه

سلام. خدمت شما باید عرض کنم که بنده مورد ضرب و شتم با چاقو قرار گرفتنم و محکوم علیه به 2 سال حبس تعلیقی و 9 میلیون دیه محکوم شده است. در دادگاه تجدید نظر هم قطعی شده است. حدود 3 ماه بعد از صدور حکم قطعی تقاضای قسطی کردن این 9 میلیون رو کرده است و دادگاه هم پذیرفته است. آیا میشود بعد از 3 ماه از صدور حکم تقاضای اعسار کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله مانعی ندارد ولی چون از مهلت مقرر یک ماهه گذشته است ، محکوم علیه ( مدعی اعسار ) باید ابتدا ضامن معرفی نماید تا به پرونده اعسار رسیدگی بشود