مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

با سلام حکم پرداخت دیه صادر شده من درخواست قسط بندی کردم.اما شاکی در موعد مقرر نیومد.ایا اگه شاکی نیاد قاضی دیه رو قسطی نمیکنه؟ مبلغ دیه حدود۸ تومن هستش.چی کاری میتونم انجام بدم تا شانسم برای قسطی کردن بالا بره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
در خصوص سوال شما بايد بگم كه شما خواهان اعسار و تقسيط هستيد و نيامدن شاكي در پرونده شما خللي ايجاد نميكند و اتفاقا به جهت عدم دفاع به نفع شما هست فقط اينكه دادنامه غيابي صادر ميشه و شاكي حق واخواهي يا همون اعتراض به راي رو ظرف ٢٠ روز داره

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

با سلام اعسار شما بستگي به تمكن مالي جهت پرداخت ديه دارد اگر شاكي از شما مالي معرفي نمايد دادگاه اعسار شمارا رد مينمايد و غيبت شاكي خللي در روند رسيدگي به اعسار شما وارد نميكند