مشاوره حقوقی رایگان - 60 درصد ساخت

با سلام. زمین بنده به صورت یک بلوک با طول زیاد است. زمین راست بنده به صورت دو بلوک شده که هر کدام 60% خود را اجرا کردند. با توجه به طول زیاد زمین بنده 60% بنده باعث رد شدن من از زمین ایشون و حتی حدود 10 متر از زمین دوم می شود. آیا جهت ساخت مشکلی دارد؟ (میزان ساخت دو طبقه از کف)

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.