مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه

با سلام،
من حدود یک سال پیش یک باب منزل مسکونی خریداری کردم، چون از وام بانک مسکن یکم استفاده کردیم بانک هم گفته حتما باید سه دانگ به نام شما باشه و سه دانگ به نام همسرت، در متن قولنامه هم نام خریدار من و همسرم قید شده، همسرم قصد جدایی داره و میخوام اون سه دانگ خونه رو ازش پس بگیرم، با توجه اینکه تمام قسط هاشو هم خودم پرداخت کردم و پول خونه ای که خریدیم از فروش زمین ارثیه پدریم بوده، ایا امکانش هست که بتونم سه دانگ خونه رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

پس گرفتن سه دانگ ملک به همسر رجوع از هبه ملک به همسر رجوع از هبه هبه