مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سه دانگ هبه یه ملک که بنام زنم کردم

درسال 92 ششدانگ یه دستگاه آپارتمان رو که پیش خرید کردم همون وقت در مشاور املاک تو مبایعه نامه سه دانگشو بنام زنم هبه کردم. ایشون 6 ماهه که طلاق گرفت و اخیرا مطلع شدم سه دانگو بدون اطلاع و اجازه من به یه شرخر فروخت، ایشون برای ملک هیچ پولی بمن و یا به فروشنده نداد. ضمنا هم اکنون منو سه فرزندم تو همین خونه ساکن هستیم.. سند ملک از زمان خرید تاکنون بنام فروشنده و در رهن بانکه.

پاسخ ها :

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

سلام. شما می توانید دادخواست رجوع از هبه بدهید .در صورت تمایل با یک وکیل مشورت نمایید واگر خواستید می توانید با بنده هم تماس بگیرید.