مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت

سلام ببخشید من فروش اینترنتی دارم
حدود سه سال پیش یه بسته کیف عمده برای یه خانمی به اشتباه ارسال کردم
بعد یه خانم دیگه تماس گرفتن با ایشون و گفتن بسته را بفرست برای من
هرچی با این خانم تماس گرفتم که بسته را برگشت بزنه فایده ای نداشت
حتی درب منزلش رفتم تو قم بسته را نداد زنگ زدم 110 اومد یه گزارش نوشت
ولی من دیگه پیگیر نشدم چون فک میکردم باید چندبرابر خرج شکایت کنم و اینکه من ساکن تهران بودم و جایی تو قم نداشتم برای موندن
الان بعد از سه سال دوباره اومد به من سفارش بده مبلغی که واریز کرد را گفتم برمیدارم بجای اون بسته ای که بهم ندادی
الان حسابم را مسدود کرده من باید چیکار کنم
چون من شاکی بودم اول
تنها مدرکم اینه که تو پیاماش قبول کرده بسته ای بوده ولی میگه دوتا دونه کیف بوده و مبلغ من خیلی بالاتره و میگه برگشت زدم
الان من باید چیکار کنم که هم پولم را بگیرم هم حسابم را باز کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید ادعای خود را در دادگاه با اسناد و مدارک ، اثبات نمایید . در غیر این صورت شما محکوم خواهید شد