مشاوره حقوقی رایگان - عدم بازگردان کالایی که مرجوع کرده و وجه آنرا دریافت نموده

با سلام
من حدود 3 هفته پیش کالایی را به یکی از آشنایان فروخته ام که پس از این مدت با من تماس گرفته و عنوان کرده که کالا را به من گران فروخته ای.
من پذیرفتم که کالا را عودت دهم و وجه را به حساب او واریز کردم ولی او کالا را برنگردانده و تلفن خود را نیز پاسخگو نیست.
من از چه طریقی میتوانم حقم را بگیرم و اسم جرم این شخص چیست؟
آیا خیانت در امانت محسوب میشود؟
با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دعوی الزام به استرداد مال مطرح نماید