مشاوره حقوقی رایگان - واریزی همزمان دو بیمه

با سلام.
بنده حدود 20 سال سابقه بیمه سخت و زیان آور دارم. ضمن آن که طی هفت سال گذشته علاوه بر بیمه سخت و زیان آور در یک شرکت دوم هم کار کرده ام که بیمه دومی هم برای من واریز گردیده است. لطفا بفرمایید با توجه به این که ماه آینده با بیست سال کار سخت و زیان آور بازنشسته می شوم، فرمول میزان دریافتی بازنشستگی بنده با توجه به واریزی دو بیمه بنده چگونه محاسبه می گردد؟
با تشکر

پاسخ ها :

سعيده  لشكري

سعيده لشكري :

سلام این موضپع تخصصی بیمه میباشد

زهره طاووسی طلب

زهره طاووسی طلب :

شما میتونید با حقوق 35 روز بازنشسته بشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بیمه دوم جون همزمان بوده قبول نیست ، و اگر ثابت کنید که 20 سال در مشاغل سخت وزین آور اشتغال داشیتد 10 سال به سابقه تون اصافه میشه والبته ماکزیمم تا 35 سال محاسبه میشه

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تجمیع میشه
برای اطلاعات بیشتر و مفصل و دقیقتر میتونید با شماره تلفن دفتر تماس بگیرید و با پرداخت هزینه مشاوره برای وقت مشاوره هماهنگ کنید