مشاوره حقوقی رایگان - واریز همزمان دو بیمه

سلام دبیر حق التدریس مدرسه هستم قرارداد کسری از ماه داشتم متاسفانه سه ماه تابستان به دلیل نبود کار مجبور به بستن قرارداد مشاغل ازاد شدم و در حال پرداخت هستم و مجدد دعوت به کار شدم و همزمان دو قرارداد فعال در بیمه دارم یک کسری از ماه و قرارداد دوم مشاغل ازاد، تنها 10 روز در ماه بیمه رد میشود از مدرسه( کسری از ماه هنوز فعال هست ) ایا میشه مشاغل ازاد پرداخت کنم و بیمه کسری از ماه فقط چند روزی که پرداخت میشه بهش توجه نکنم، ایا مشکلی ایجاد میشه برای بیمه خودم یا خیر ؟ (نکته به دلیل اینکه مشاغل ازاد تنها 3 بار قادر به وصل و قطع کردن هستیم و متاسفانه تدریس بصورت ساعتی به اجبار باید رد بشود) لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

شما بیمه کسری از ماه که فقط چند روزی پرداخت میشه رو بهش توجه نکنید