مشاوره حقوقی رایگان - واریز همزمان دو بیمه با یکدیگر

با سلام
بنده حدود 20 سال سابقه بیمه سخت و زیان آور دارم ، ضمن انکه طی هفت سال گذشته علاوه بر بیمه سخت و زیان اور در یک شرکت دوم هم کار کرده ام که بیمه دومی هم برایم واریز گردیده است لطفا بفرمایید با توجه به اینکه ماه آینده با بیست سال کار سخت و زیان اور بازنشسته می شوم ، فرمول میزان دریافتی بازنشستگی بنده با توجه به واریزی دو بیمه بنده چگونه محاسبه می گردد
با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پاسخ به این سوال در صلاحیت کارشناسان متخصص بیمه و تامین اجتماعی است