مشاوره حقوقی رایگان - روند پیگیری پرونده برای افراد زیر 18 سال

سلام، خسته نباشید.
بنده زیر 18 سال هستم و تقریبا یک ماه دیگر به 18 سال میرسم.
مدت یک ماه پیش یک کالایی رو در سایت درج آگهی فروختم و اون رو ارسال نکردم و الان ایشون در دفتر خدمات قضایی شکایت کردند و حساب بنده به همون مبلغ مسدود شده است.
الان میخواستم بدونم برای به دست آوردن اطلاعات شاکی به کجا باید مراجعه کنم؟ چون که ایشون در یک شهر خیلی دورتر هست و این که آیا با مراجعه خود شخص من به دادگاه برای به دست آوردن اطلاعات شخصی چون زیر 18 سال هستم اطلاعات شاکی رو به بنده میدهند؟ رضایت شاکی رو چگونه باید به دست بیارم؟
اگر که با ایشون توافق بکنم و مبلغ رو به حساب ایشون واریز کنم ایشون میتونه زیر حرفش بزند و رضایت ندهد؟ هنوز برای بنده ابلاغیه ای ارسال نشده است.
آیا ابلاغیه به صورت مکتوب فرستاده میشود؟ آیا در صورت محکوم شدن برای استخدام در نیروی انتظامی در 5 سال آینده سوء پیشینه کیفری در استعلام موجود هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است بلافاصله ابتدا حضورا با شاکی صحبت نمایید و رضایت ایشان را حاصل نمایید تا در دادگاه به شما رضایت بدهید در غیر اینصورت مجازات برای شما تعیین خواهد شد