مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن

سلام. یک و نیم ماه بعد 18 سال من تموم میشود. میخواستم بپرسم بعد از این یک ماه و نیم میتونم از خونه بزارم برم و مستقل بشوم؟ یعنی مشکل قانونی پیش نمی آید؟ خانواده ام میتونند از طریق قانون و یا خودشون من رو برگردونند؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
شما برا استقلال مشکلی ندارید اما اگه مرتکب جرمی بشید و خانواده به عنوان گزارش دهنده جرم یا شاکی اعلام شکایت کنند به درد سر میافتید بهتره تلفنی از وکلا مشورت بیشتر بگیرید و جزئیات را در جریان بگذارید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دختر هستید به هیچ وجه این کار را نکنید، اگر هم پسر هستید ابتدا شغل و درآمد قانونی بعد اجاره کردن خانه بعد تجهیز خانه بعد مستقل شو ، همنجوری کجا میخاهی بری خانه پدر هر چه هم سخت باشه بهتر از کارتن خوابی یا سربار این و اون شدنه