مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو به دلیل پوسیدگی

سلام. من یک دستگاه خودرو پیکان وانت خریدم و پس از آن متوجه شدم اتاق خودرو از زیر و داخل پوسیدگی زیادی دارد. آیا میتوانم آن را فسخ کنم؟
آیا میتوانم اتاق خودرو را تعویض کنم؟ ضمنا هنوز تعویض پلاک نشده است.

پاسخ ها :

حسن زاهدپاشا

جناب آقای حسن زاهدپاشا :

سلام با این توضیحات شما میتوانید به استناد خیار عیب یا حتی خیارتدلیس معامله را فسخ وثمن خویش را استرداد نماید.