مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام خسته نباشید بنده دو روز پیش ماشین مدل 89 خریدم و قولنامه کردیم به مبلغ 55میلیون که 48 میلیون پرداخت شده 7میلیون دیگر مانده و ماشین در شب دیده و خریداری شده فردای ان روز که ماشین رو چک کردم پوسیدگی های زیادی داشته و من اون شب متوجه یه قسمت از پوسیدگی شدم بقیه ی پوسیدگی چون شب بود متوجه نشدم فروشنده رو در جریان گذاشتم گفتم ماشین رو به قیمت بالایی برای من فروخته ای اینو که گفتم گفت معامله فسخ نمیشه اگرم فسخ شود 5میلیون باید کم بشه از پولی که ما پرداخت کردیم به فروشنده الان با این شرایط من میتونم معامله رو فسخ کنم یا میتونم مبلغ کم تری رو بهش بدم خرج اون پوسیدگی ها رو کم کنه اگه راضی نشه چی از طریق قانون معامله فسخ میشه ؟

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام نگفتید که خیارات را ساقط کرده اید یا خیر ؟ و همچنین مبلغ 5 میلیون تومان از چه بابت مطالبه شده است؟ قرارداد خود را برای مطالعه به یکی از وکلای شهر خود نشان دهید تا پاسخ دقیقی دریافت نمایید

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، به محض اطلاع از عیوب موجود در خودرو معامله قابل فسخ هست،به مدت سه روز. البته اگر در قرار داد حق فسخ رو از خودتون ساقط نکرده باشید