مشاوره حقوقی رایگان - تجدیدنظر حقوقی

سلام و عرض ادب یک پرونده کلاهبرداری در دادگاه حقوقی داریم که به مرحله تجدیدنظر رسید و در جلسه دادگاه را تقریبا به نفع ما بود ولی اکنون پس از 3 ماه رای صادر نشده و دوباره ابلاغ شده باید جلسه تجدید نظر مجددا تشکیل شود می خواستم بدونم علت چی بوده که دوباره باید جلسه برگزار بشه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

دلیل خاصی ندارد . در بعضی از موارد جلسه دادگاه تجدید می شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اولا پرونده کلاهبرداری در دادگاه حقوقی تشکیل نمیشه دوما بنظر شما وکلا علم غیب دارن بدونن چرا جلسه تجدید شد ؟قاضی تشخیص داد بررسی کنه قبل دادگاه پرونده رو مطالعه کن متوجه میشی چرا