مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن رسید برای پرداخت بدهی

سلام ، خسته نباشید
من مبلغ 60 میلیون تومان به یکی از دوستانم بدهکارم که البته داستان زیادی داره ولی چند وقت پیش رفته از من شکایت کرده البته مدرک خاصی نداره ولی من میخام 50 تومنشو الان بهش بدم بقیشم وقتی که رفت شکایتش پس گرفت بهش بدم، چه متنی باید بنویسم ؟
میشه لطفا یه متنی بگین بنویسم که متن محکمی باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
در ازای پرداخت مبلغ ،در دست نوشته ،ذکر کنید که در ازای دریافت پنجاه میلیون ، کلیه طلب خود را دریافت نموده است و هیچگونه ادعای دیگری در حال و آینده از شما ندارد و هرگونه دعوی یا شکایتی در هر مرجعی اعم از حقوقی یا کیفری از درجه اعتبار ساقط است .
موفق باشید