مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین از شخص با قولنامه کاغذی

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده در تیر ماه1399 یک قواره زمین 200متری در اطراف یکی از روستا های شیراز بالای جاده خارج از طرح هادی از شخص خریداری نموده با توجه به اینکه فرد در هنگام معامله گفت مادر سند دارد و ارائه میکنم و تا به امروز ارائه نداده است بنده که اسکلتی در این زمین احداث نمودم در حال سقف ریزی گشت مسکن و شهرسازی مراجعه کرد و یو تی ام زد
و اخطاریه داد که مراجعه کنم مسکن و شهرسازی و وقتی مراجعه کرد گفتم زمین دولتی هست حال سوال بنده این هست که اینجانب میتوانم از فرد فروشنده شکایت کنم

پاسخ ها :

شکایت از فروشنده زمین قولنامه ای شکایت از فروشنده زمین خرید قولنامه ای زمین زمین دولتی زمین