مشاوره حقوقی رایگان - اقساط معوقه مهریه

سلام بنده بابت مهریه همسرم مدت 39 ماه است که بعلت ناتوانی از پرداخت اقساط در زندان هستم و حالا مقدار پیش قسط از بیست سکه رسیده به نیم سکه که بنده نیم سکه بابت پیش قسط را پرداختم ولی قاضی میگوید باید اقساط معوقه این مدت 39 ماه که بابت نپرداختن آن در زندان بوده ای هم بپردازی تا نامه آزادیت از زندان را بنویسم در حالی که طبق آخرین رای تجدید نظر استان کهگیلویه که گفته نیم سکه پیش و هر شش ماه ربع سکه باید بپردازم بنده نیم سکه را پرداخته ام و هنوز تا موعد اقساط خیلی مانده چرا مرا از زندان آزاد نمی‌کنند البته فعلا بنده دادخواست تعدیل و یا حذف اقساط معوقه را تقدیم دادگاه نموده ام ولی هنوز رای دادگاه صادر نشده لطفاً جواب بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید هم نیم سکه ، پیش قسط را بپردازید هم 6 عدد ربع سکه ، اقساط معوقه را باید بپردازید تا دستور آزادی شما صادر بشود