مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در شهر دیگر

سلام. یک نفر از تهران به حساب من مبلغی را واریز کرده است. من در تبریز ساکن هستم و الان همان پول را مطالبه میکند.
از تهران برای من اظهارنامه فرستاده است. اگر شکایت کند دادگاه تهران صلاحیت رسیدگی دارد یا نه؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
چون وجه مورد ادعا در تهران به حساب شما واریز شده است ،دادگاههای تهران صلاحیت رسیدگی به موضوع را دارند.
موفق باشید.