مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت موتور سیکلت

با سلام. بنده یک موتور رو به صورت امانی همراه با کارت و سند کمپانی به کسی دادم که از آن استفاده کند. ولی اون شخص موتور رو به غیر فروخت. برگ سبز موتور که به نام خودم هست در اختیار بنده است. چطوری میتونم برای باز پس گیری موتور سیکلت اقدام کنم؟

پاسخ ها :

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

سلام سکایت خیانت در امانت با دلایل و مستنداتی که دارید ارائه نمایید