مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین اراضی ملی

سلام.
بنده زمینی را سال 87 خریداری کردم. امسال اقدام به اخذ سند کردم که پس از استعلام متوجه شدم جزء اراضی ملی هست. از اداره منابع طبیعی شکایت کردم ولی چون از فروشنده شکایت نکرده بودم، دادگاه رسیدگی نکرد و دادخواست را رد کرد. مجدد از منابع طبیعی و فروشنده شکایت کردم و میخواستم بدونم در صورتی که نتوانم ثابت کنم دادگاه برای من و فروشنده چه حکمی صادر می‌کند؟
با تشکر.

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

استرداد ثمن با خسارت تاخیر تادیه و وجه التزام 09121541043 تماس بگیرید تمایل داشتید